petak, 1. veljače 2013.

U današnjici nema zdrave hrane!

      
        Poslednjih godina shvatili smo da nam za zdrav život nije dovoljna samo zdrava ishrana, a gorka činjenica je da u današnje vreme nema zdrave hrane.

      Mnoge stvari,  pa i hrana, sadrže brojne štetne i kancerogene materije. To su veštačke boje, konzervansi i drugi aditivi pod oznakom slova "E". Sigurno ste već čitali sastojke proizvoda na etiketi i pročitali čitav niz takvih emulgatora. Ove supstance mogu biti toksične ako ih svakodnevno unosimo u naš organizam.












     Voće i povrće nije ni približno zdravo kako su to nekada govorili. Već mnogo godina proizvodjači koriste razna hemijska sredstva za zaštitu biljaka od štetočina i bolesti, za bolji rast, za zaustavljanje procesa zrenja pa posle za zrenje.... Voće koje kupujemo ne zri na prirodnom suncu, već u toku transporta i u supermarketima uz pomoć hemikalija.



  
 Živinsko i svinjsko meso koje trošimo je isto tako nezdravo, jer se životinjama ubrzava rast i povećava telesna masa takodje sa hemijskim dodacima životinjskoj ishrani.




    Trošenjem takve nezdrave hrane unosimo u naš organizam sve te supstance, pa lakše obolevamo od tzv. modernih bolesti civilizacije kao što su : dijabetes, astma, bolesti srca, alergije, pad imuniteta, gojaznost, karcinom, depresija, sterilitet...

    Sasvim je jasno da u današnje vreme ne postoji savršeno zdrava hrana, ali pošto je nemoguće da ništa ne jedemo, moramo svakodnevno da dopunjavamo kvalitet naše ishrane. Ayura Herbal Juice je eliksir koji može za naše zdravlje da ispuni jedan tako važan zadatak. Ayura Herbal je napitak, 100% prirodan, na bazi lekovitih biljaka. Ayura Herbal je nagradjen prestižnom nagradom kao najbolji biljni eliksir.
Svakodnevnom upotrebom ovog eliksira očistićemo naš organizam od štetnih materija i toksina, viška masnoća i slobodnih radikala, a samim time omogućićemo sebi da imamo duži i zdraviji život.

Više o ovom eliksiru možete da saznate u blogovima AYURA HERBAL i Juice od devet lekovitih biljaka.

http://www.facebook.com/AyuraHerbalSrbija?ref=hl
 Kontakt: info@ayuraherbal.rs
 www.ayuraherbal.rs


Nema komentara:

Objavi komentar